U kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 onder het nummer: 020 238 49 82
Email kan altijd: info@osteopathielaarman.nl

Vacature osteopaat

 
Ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn wij per direct op zoek naar een osteopaat voor zowel onze praktijk in Zwolle als voor onze praktijken in Amsterdam Zuid en Oost. Het zwangerschapsverlof loopt, naar verwachting, tot en met eind april 2019. In de periode van het zwangerschapsverlof neem je de patiënten van onze osteopate over en krijg je daar de verantwoordelijkheid over. Het betreft een (fulltime)functie. Bij goed functioneren kan de functie worden omgezet in een aanstelling.
 
Alle zakelijke aspecten worden voor je geregeld, zodat jij kunt focussen op datgene waar je echt goed in bent: de gezondheid van jouw patiënt!
 
Ons team bestaat uit 4 jonge en ambitieuze osteopaten, die allemaal een eigen specialisme hebben. Voor alle osteopaten binnen Osteopathie Laarman geldt dat ze een eigen patiëntengroep hebben of opbouwen, maar dat ze ook regelmatig samenwerken met collega’s van dezelfde- of van andere vestigingen.
 
In onze vestiging in Amsterdam Oost, ondergebracht bij IMC Visana, werk je bovendien in een multidisciplinair team. De samenwerking tussen de verschillende disciplines heeft als doel de patiënt een zo compleet mogelijk traject te bieden.
 
Solliciteren?
Vind jij het leuk om te werken in een dynamisch en ervaren team?
Stuur ons dan vandaag nog je CV, want dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!        
E-mail: info@osteopathielaarman.nl  (onder vermelding van: vacature zwangerschapsverlof osteopaat)

Telefoon: 06 - 506 944 86