U kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 onder het nummer: 020 238 49 82
Email kan altijd: info@osteopathielaarman.nl

Rianne

Na mijn studie toerisme ben ik als skileraar en buitensport instructeur gaan werken. Ik hield van bewegen en kwam in de buitensport en skiwereld een hoop mensen tegen die klachten hadden, waardoor mijn fascinatie voor het lichaam begon en ik afvroeg hoe ik die mensen zou kunnen helpen om te functioneren zonder pijn. Ik besloot de opleiding fysiotherapie te gaan doen en liet mijn ski en buitensport leven achter mij, natuurlijk bleef ik het wel zelf uitoefenen.

Afgestudeerd fysiotherapeut en ik voelde me een held en ging de hele wereld helpen om beter te worden, maar na een paar jaar werken merkte ik dat ik van heel veel klachten de oorzaak niet kon ontdekken en niet begreep waarom mensen elke keer terug kwamen met dezelfde klachten. Ik merkte te dat ik te weinig kennis had en niet het hele lichaam behandelde. Mijn familie ging als jaren naar de osteopaat en ik dacht ik ga daar ook eens een kijkje nemen. Er ging een wereld voor mij open en ik dacht dit moet ik ook kunnen.

Nu ben ik 5e jaar osteopathie student en is het einde inzicht, maar moeten de punten nog op de i worden gezet. En dit ga ik doen bij Ilona die mij een kans biedt om veel stage te lopen en mijn afstudeer onderzoek uit te voeren in de praktijk, om volgend jaar juni mijn diploma in ontvangt te nemen. Mijn doel daarna is veel werkervaring opdoen, master opleiding volgen en daarna andere mensen ons mooie en vooral bijzondere vak te leren.