U kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 onder het nummer: 020 238 49 82
Email kan altijd: info@osteopathielaarman.nl

Kwaliteitswaarborgen

In veel landen, zowel binnen als buiten Europa, is Osteopathie erkend als medische wetenschap. Ook in Nederland wint Osteopathie snel aan bekendheid, maar opgenomen in de wettelijk verplichte zorgverzekering is het nog niet. De meeste verzekeraars hebben Osteopathie ondertussen wel opgenomen in hun aanvullende pakketten, of dat ook geldt voor uw verzekering leest u hier.

In Nederland wordt de kwaliteit van Osteopatische behandelingen bewaakt en beschermd door het College van Osteopaten (CvO). Daarnaast maakt de Nederlandse Vereniging van Osteopaten (NVO) zich hard voor de erkenning van Osteopathie als reguliere geneeskunde in Nederland.
Osteopaten geregistreerd bij het NRO voeren de beschermde titel DO-MRO®.

Osteopathie Laarman is ingeschreven in het register van de NRO. Voor alle Osteopaten binnen Osteopathie Laarman geldt dat zij in het bezit zijn van van de titel D.O. MRO.
Na het behalen van de titel D.O. MRO bestaat voor Osteopaten de mogelijkheid om door te studeren voor de Internationale Mastertitel MSc.Ost.Med. Op het gebied van Osteopathie is dat de hoogste opleiding die er bestaat.
Voor de Osteopaten binnen Osteopathie Laarman geldt ofwel dat ze deze titel al hebben behaald, ofwel dat ze deze titel momenteel aan het behalen zijn.
En uiteraard voldoen wij bij Osteopathie Laarman ten allen tijde aan alle denkbare kwaliteitsnormen en -eisen op het gebied van Osteopathie.

trytr
ghjgj