U kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 onder het nummer: 020 238 49 82
Email kan altijd: info@osteopathielaarman.nl

Kinderen

Of uw kind nou kerngezond is of dat uw kind (fysieke) kwaaltjes ondervindt, een steuntje in de rug bij de eigen groei en ontwikkeling kan nooit kwaad!

Kinderen verbruiken relatief (veel) meer energie dan volwassenen, omdat (persoonlijke) groei nou eenmaal veel vraagt van een mens. Daartoe is het belangrijk dat alle prikkels -zowel fysiek als mentaal- op een goede manier kunnen worden verwerkt. Osteopathie biedt handvatten voor het kind, waarmee de eigen ontwikkeling net iets makkelijker kan worden beleefd. De Osteopathische wetenschap kent meerdere (natuurlijke) technieken om de ontwikkeling van het immuunsysteem van uw kind te ondersteunen en diverse methoden om een gezonde werking van het orgaanstelsel te stimuleren.

Niet alleen gezonde kinderen, maar ook kinderen die hinder ondervinden in het dagelijks leven kunnen baat hebben bij een Osteopathische behandeling. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een bewegingsbeperking, eczeem of aan het bestrijden van allergiën. Dankzij de integrale benadering van menselijke gezondheid biedt de Osteopathie een grote diversiteit aan mogelijkheden voor het stimuleren van de gezondheid en de ontwikkeling van uw kind.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer ouders de weg naar de Osteopaat weten te vinden.