U kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 onder het nummer: 020 238 49 82
Email kan altijd: info@osteopathielaarman.nl

Blog 2

Dokter Victor (6 jaar oud).

“Ik ben vanmiddag naar, hoe heet dat ook alweer mamma, oh ja, de ostenaat geweest. Ik heb zaterdag, tijdens de hockeywedstrijd een bal heel hard op mijn knie gekregen.  Dat deed pijn en ik kon niet zo makkelijk meer lopen. Maar ik heb wel twee keer gescoord! Toen ik de volgende morgen wakker werd had ik ook buikpijn. Mijn moeder heeft toen een afspraak voor me gemaakt bij de ostenaat. Wat zeg je mamma? Oh ja de osteopaat… Daar was een heel lieve mevrouw die me ging helpen met de pijn aan mijn knie en mijn buik. Ik mocht haar Sary noemen.”
 
Het hele lichaam heeft er last van
“Die mevrouw vroeg eerst hoe het was gekomen. Ze vond het heel goed dat ik twee keer gescoord had. Toen voelde ze met haar handen aan mijn knie. Haar handen waren heel warm en mijn knie ook toen ze die aanraakte. Ze zei dat ze in mijn knie een spier voelde die zich heel hard had gemaakt nadat de bal erop was gekomen. Toen ging ze aan mijn schouder en mijn nek voelen. En dat snapte ik niet, want daar had ik nog helemaal geen pijn. Ilona zei dat het hele lichaam last kan krijgen als de knie kapot is en dat waarschijnlijk mijn buikpijn ook daarvandaan kwam.“
 
Dokter Lucas
“Ze vertelde ook dat door al haar aanrakingen mijn lichaam er vanaf nu zelf voor gaat zorgen dat alles geneest. Ze zei dat mijn eigen lichaam een soort dokter is, die soms even weer opnieuw aangezet moet worden. Dat vond ik heel grappig. Toen ik thuis kwam vertelde ik iedereen dat ik dokter was geworden en ze moesten allemaal hard lachen. De volgende morgen had ik geen buikpijn meer en voelde ik me weer heel fit. Alleen mijn knie deed nog een beetje pijn. Dankzij die mevrouw is mijn lichaam een heel goede dokter geworden en kan ik hoop ik dit weekend weer hockeyen!”
 
Ervaar  het zelf
Ook ervaren hoe osteopathie uw lichaam weer kan resetten?
Wilt u meer informatie over osteopathie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.